Forum jest tylko dla członków sojuszu M.W. i ich sojuszników
Kurde ale ten Hubercik ma fuksa, mieszka niedaleko Poznania i na meczyku se siedzi:[
Ja też chce na Lecha
Napisz przynajmniej jak było.
Ku.... co ja pisze, pewnie zajebiście
KOLEJORZ !!!!!!!!!
Naszczęście mam Cyfre+ i meczyki oglądam na bieżąco.
No ale w telewizji to nie to samo. Nie ma to jak meczyk na żywo obejrzeć, a jeszcze w Poznaniu - najlepsi kibice w Polsce.
Drużyna zresztą też.
Na Śląsku u Eweli jest 5 klubów w 1. lidze, a i do Wrocka czy Krakowa ztamtąt niedaleko.
Ale na mecze na Ślasku mam od niej zakaz - bo niby niebezpiecznie. Bleblebleble.
Kurde a kumpel chciał mi dać bilety na derby Śląska, bo nie mógł pojechać. Niestety musiałem odmówić. Fack.
PS.: Śmiem stwierdzić (hihihih), że Robert Lewandowski jest największym talentem od czasów Andrzeja Juskowiaki (mój idol z czasów dzieciństwa)
Nie mogę się z tym do konca zgodzić. Jeśli klub jest dobrze zorganizowany to problem z kibolami praktycznie nie istnieje np. Poznań, Kraków, Łęczna. A takie sytuacje jak ostatnio w meczu Ruch-Górnik są to sporadyczne przypadki.
M.W. / aM.W.
takie sytuacje jak w meczu Ruch-Górnik nie są sporadyczne ale na porzadku codziennym tylko nie zawsze i nie zakażdym razem sie o tym mówi i się to nagłaśnia!!!!!!!!!!!!!! I TY mi tu kochaniutki nie wyskakuj że marudze bo i tak zakazu nie cofne, ja już wiem najlepiej co sie dzieje na meczach w Zabrzu, Chorzowie czy Bytomiu, zawsze pół miasta jest sparaliżowane:P
Dziś zagrają ze sobą moje dwie ulubione drużyny. Co za przewrotność losu - jedna na czele, druga na samym dole.
Z jednej strony byłoby dobrze, żeby wygrał Górnik - wtedy o utrzymanie będzie zdecydowanie łatwiej, a gdyby zwycięrzył Lech - chociaż do końca jeszcze 10 kolejek - zrobiłby duży krok do mistrzostwa, zwłaszcza przy porażce Legii i remisie Wisły.
PS.: Widział ktoś upadek Brożka - fatalnie to wyglądało.
Dokładnie w taki sam sposób ja zerwałem wiązadła. Mówie Wam, ból jest nieziemski.
No ból jest duzy wiem po swoich doświadczeniach w klubie...a wogole Furion to ze Śląskiem nie jest do końca prawda...kibicuje od 12 lat a mam 19...Kibicuje Piastowi Gliwice u Ciebie w Poznaniu bylem i duże wrazenie na mnie zrobila wasza organizacja...Śląsk ma wiele druzyn i wiele ekip Hools..przewazajace to Ruch,Jastrzebie,Polonia a potem dopiero Gornik,Piast itd...jesli jedziesz z Lechem ktorego ekipa jest uwazana za najsilniejsza w Polsce to ci sie nic nie stanie...wiekszosc ekip tzn Gornik,Polonia itd sie boja potyczki z wami (polonia ze wzgledu na Arke). Śląsk to najwieksze skupisko kibicowskie w Polsce ale Tobie sie nic nie stanie...a jesli chcesz to zapraszam Cie niedlugo do Gliwic dokladnie 11.04 gdzie Piast rozegra mecz z Lechem...gwarantuje dobra libacje po meczu:) Co do Łodzi to jest tam gorąco ale i tak Widzew nie istnieje:)
Ostatnio edytowany przez 19dawid45 (2009-03-26 17:58:25)
19dawid45 napisał:
No ból jest duzy wiem po swoich doświadczeniach w klubie...a wogole Furion to ze Śląskiem nie jest do końca prawda...kibicuje od 12 lat a mam 19...Kibicuje Piastowi Gliwice u Ciebie w Poznaniu bylem i duże wrazenie na mnie zrobila wasza organizacja...Śląsk ma wiele druzyn i wiele ekip Hools..przewazajace to Ruch,Jastrzebie,Polonia a potem dopiero Gornik,Piast itd...jesli jedziesz z Lechem ktorego ekipa jest uwazana za najsilniejsza w Polsce to ci sie nic nie stanie...wiekszosc ekip tzn Gornik,Polonia itd sie boja potyczki z wami (polonia ze wzgledu na Arke).
Śląsk to najwieksze skupisko kibicowskie w Polsce ale Tobie sie nic nie stanie...a jesli chcesz to zapraszam Cie niedlugo do Gliwic dokladnie 11.04 gdzie Piast rozegra mecz z Lechem...gwarantuje dobra libacje po meczu:) Co do Łodzi to jest tam gorąco ale i tak Widzew nie istnieje:)
Po pierwsze dawid nie jestem z Poznania, mieszczam w woj. lubelskim.
A w Gliwicach bywam częsta bo moja kobitka (Ewelinkie) jest z Knurowa, a jak zapewne wiesz to do Gliwic już rzut betem i jak jestem u niej to się często do FORUM wybieramy na jakiś filmik.
Już dawno chciałem pójść na jakiś mecz, obojętnie czy na Piasta czy Górnika, w sumie to nawet do Wodzisławia nie daleko, ale.......... Ewela się sprzeciwia, a wiesz jak to jest z babami jak zaczną trajkotać. HHEEHHEEHHEE.
Ostatnio nawet kumpel chciał mi oddać bilety na derby Ślaska, bo nie mógł pojechać, ale jak na złość miałem wtedy egzamin i znowu dupa
nie gramy juz w Wodzislawiu!! od meczu z Gornikiem gramy tu w Gliwicach z tym poznaniem to sorki musialem zle przeczytac;p wez sie wyrwij pojedziesz z moja ekipa gwarantuje ze nic Ci sie nie stanie a i melanzyk jakis zaliczysz;p
ale Odra gra
a na meczyk bardzo chętnie, tylko nie wiem kiedy znajdę czas, a na melanżyk jeszcze chetniej
PS mam w pracy 3 kumpli z Gliwic, tzn. jeden z Gliwic, jeden z Pyskowic, a jeden mieszkał Gliwicach ale się ochajtał i teraz z Zabrzu mieszka
Ale spoko kolesie, trzymamy się razem
PS Bo ja na dachach pracuje, robimy takie hale po 4 albo 6 hektarów, niezłe jaja czasami, a jak Bob i Polting zaczną po swojemu gadać to padaka
No ale tak czy siak bedzie okazja pisz zgadamy sie napijemy czegos pojedziemy na mecz...choc na Odre ciezko bylem ostatnio i sie pokapowali ze ja z Piasta no i bylo goraco niepowiem...sektor gosci zamkniety byl wiec siedzialem wsrod nich